General

Kapaciteti max: 50 persona.
Gjatesia : 12 Metra
Gjeresia : 5 Metra
Shpejtesia mesatare : 15 Milje/ Ore
Motorri: 2 X 200 HP
Cfare ofron anija:
Eshte e pajisur me stola
Ka 1 kuverte
Sherbim cilesor dhe korrektesi ndaj klientit.
Muzike gjate udhetimit.
Mund ta rezervoni anijen per festa dhe evente te ndryshme.
Nisja dhe kthimi
Nisja : Nga Himara (Në mëngjes)
Kthimi : Në Himara (Në mbrëmje)
Kohezgjatja
Rreth 4 orë
Itenerari
Nisja : Nga Himara
Ndalesa 1 : Ne Livadh
Ndalesa 2 : Ne Gjirin e Akuariumit
Ndalesa 3 : Ne Jale
Ndalesa 4 : Ne Shpellen e Pellumbave (20 minuta)
Ndalesa 5 : Ne Gjirin e Gjipese (3 ore). Ketu behet ndalesa e gjate ku behet plazh.
Ndalesa 6 : Ne Shpellen e Pirateve – Dhermi
Kthimi : Në Himare
Shënim: Itenerari i udhetimit mund te ndryshoje per shkak te kushteve te keqia te motit.

Available departures

Unfortunately, no places are available on this tour at the moment